Bliv sponser for SPR – og få en unik samarbejdsmulighed

Hos Sportsrideklubben (SPR) søger vi sponsorer, til at sponsorere vores store stævner rundt omkring i landet. SPR ønsker tilfredse sponsorer, hvor begge parter får stor glæde af vores samarbejde. SPR tilbyder altså at jeres virksomhed kan nå ud til det publikum af velhavende og hesteinteresserede personer, som jeres virksomhed har brug for. SPR tilbyder også sponsorer, at komme med til vores store livstilsmesse i august, hvor over 20.000 mennesker deltager.

Kort om Sportsrideklubben

  • Sportsrideklubben er den største rideklub i Danmark med mere end 1.500 medlemmer
  • Sportsligt altid haft de bedste ryttere i Danmark som medlemmer fx Tina Lund
  • Arrangør af Hubertusjagten, der er årets største hestebegivenhed i Dyrehaven. Dækker de fleste  ridediscipliner såsom: Springning, Dressur, Polo, Military, distance og TREC
  • Medlemmerne er trofaste og er typisk medlemmer hele deres liv
  • Gennem Sportsrideklubben kan man kommunikere direkte til denne side medlemmerne

Vi har til vores medlemmer udviklet en loyalitetspakke, som gør at de får mulighed for at støtte klubben gennem at købe deres produkter hos vores loyalitetsleverandører.

SPR tilbyder 3 forskellige sponsorpakker, så I kan finde netop den pakke, der passer perfekt til jeres virksomhed. Ved spørgsmål kontakt venligst formanden for SPR, Jakob Leth, på tlf. 20 85 97 28.