SPR Erhvervsnetværk – Netværket for selvstændige ildsjæle
Kom og oplev hvad et velfungerende erhvervsnetværk kan betyde for dig og din virksomhed.

Hvem er vi:
Vi er en alsidig gruppe af selvstændige erhvervsdrivende, som bidrager til hinandens virksomheder på kryds og tværs.

Næste netværksmøde er: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 7.00 – 9.00
Der er morgenmad fra kl. 6.45

Foredrag:
Vi har den store fornøjelse, at Kim Dietrichsen fra Sportsmind.dk kommer og fortæller om Mentaltræning i træning og til konkurrencer og om præstations-optimering. Det glæder vi os rigtig meget til.

Om Kim Dietrichsen kan følgende siges:

Kims sportstaske er fyldt med resultater og værktøjer. Han har stået bag atleter til Ol i 2008, 2012 og 2016. Han er mest kendt for sit arbejde med svømmerne Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen og triatleten Daniel Bækkegård som han var med til at bringe helt frem i den absolutte verdenselite. Kim har som sportspsykologisk konsulent ført en række unge talenter sikkert til livet som professionelle. Til dagligt står han som en af trænerne bag OL svømmer og EM-medaljetager Julie Kepp Jensen. Sidste år arbejde vandt hans atleter DM-medaljer i 9 forskellige sportsgrene og han havde atleter udtaget til landshold i 6 forskellige sportsgrene.

”Jeg har ikke helt styr på antallet af medaljer. Jeg ved vi er over 40 DM-medaljer omkring 10 nordiske mesterskaber, en prof. ironman sejr og en enkelt EM-medalje. Derudover en del internationale resultater i professionel sport, men resultaterne er jo bare et produkt af atleter der fungere i deres daglig dag” siger Kim

Resultater er for Kim vigtige men som han siger ”Jeg er jo kun en brik i atleternes liv så jeg sætter en ære i at min sportstaske hele tiden bliver suppleret med nye redskaber og den nyeste forskning”.

Kims baggrund er en dobbelt kandidatgrad med speciale i coaching og vidensdeling. Uddannelsen er underbygget med 20 års erfaringer i “håndværket” at være træner fra verdens elite til helt unge talenter og han er en del af team Danmarks sportspsykologiske udviklings netværk.

Kim har siden 2008 kørt sportsmind hvor han arbejder som coach, mentaltræner, konsulent, underviser og foredragsholder med omdrejningspunkt i sportspsykologi, ledelse og livsglæde.

Sted:
Restaurant Sejlklubberne, Skovhoved Havn 9, 2920 Charlottenlund

Der er gratis P-pladser uden tidsbegrænsning

Har du lyst til at se om SPR Erhvervsnetværket er noget for dig og din virksomhed,
deltag gratis som gæst.

Tilmeld dig hos netværkets facilitator Hans Kjærgaard på tlf. 30 99 10 20 eller læs mere på
https://spr.dk/erhvervsnetvaerk/

Vi lover at tage godt imod dig.

Medlemmerne i netværket er i ’alle aldre’, og selvom der altid er en uformel og uhøjtidelig omgangstone, så er vi aldrig i tvivl om, hvorfor vi er i netop SPR Erhvervsnetværket:

For at bidrage, opleve og høste.

Så kort kan det siges.

Formålet med erhvervsnetværket er at skabe en fælles platform centreret omkring dig som medlem, hvor du får mulighed for at indgå i et stort netværk med andre erhvervsfolk med alle de fordele, det kan betyde for dig.

Endvidere får du mulighed for at deltage gratis i en bred vifte af events.

Du kan være med uanset, hvilken branche du er i.

Vi glæder os til at se dig!

På gensyn og med venlig hilsen
Jakob Leth og Hans Kjærgaard