I Sportsrideklubben har vi en god tradition, for at hylde de medlemmer der gør sig bemærket på stævnepladserne. Vi har nu besluttet at udvide dette med et nyt klub championat i springning for henholdsvis ponyer og heste. Vi har indgået en sponsoraftale med Ericsson Rideudstyr og har derved sikret flotte præmier i championatet så der i alt 32.000 i præmiesum.

Præmie til både ponyer og heste:

1. plads Gavekort på kr. 10.000 til Ericsson Rideudstyr
2. plads Gavekort på kr. 4.000 til Ericsson Rideudstyr
3. plads Gavekort på kr. 2.000 til Ericsson Rideudstyr

Championatet starter den 1. maj og slutter 31. december 2019. Der gives point pr. ekvipage og de 3 bedst placerede vil modtage deres præmie til Sportsrideklubbens generalforsamling. Kun resultater, opnået i klasser, hvor der startes for Sportsrideklubben tæller med og det skal fremgå af resultatlisten. Holdklasser tæller med til ranglisterne i henhold til holdets placering. Der medregnes resultater fra danske, A, B og C klasser samt D-klasser i Bernstorffsparken.

Der skal indsendes resultater for de klasser, hvor man er placeret iht. DRF’s regler for opnåelse af placering (pkt. 69,1). B0 klasser tæller ikke med i championatet. Placeringerne SKAL være indrapporteret senest 3 uger efter stævnets afslutning på rangliste@spr.dk.

Der gives point således:

Point

PlaceringPoint
1.12
2.10
3.8
4.7
5.6
6.5
7.4
8.3
9.2
10. eller højere1

Vi ser frem til deltagelse fra både nuværende og nye medlemmer.

Med venlig hilsen Bestyrelsen